The Tulip and The Rose Shop prelucreză datele dumneavoastră cu caracter personal conform celor de mai jos.

Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile prelucrării menționate mai jos, prelucrăm datele cu caracter personal ale dumneavoastră furnizate in cadrul site-ului nostru – denumite în continuare „date cu caracter personal”, după cum urmează:

  • Nume, prenume, data nașterii, numărul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar, (denumite în continuare „date personale”);
  • Numărul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plată, detalii tranzacții (denumite în continuare „date referitoare la comandă”);
  • Conținutul comentariului transmis și subiectul acestuia, conținutul documentelor atașate si transmise către The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „date de comunicare”);
  • Informații privind utilizarea contului de utilizator si a site-ului de catre dumneavoastră, cum ar fi data și ora la care ați accesat  webite-ul, inclusiv adresa IP publică, device ID public și date similare despre dumneavoastră (denumite în continuare „date de monitorizare”).

The Tulip and The Rose Shop vă colectează datele cu caracter personal în următoarele modalitați: direct de la dumneavoastră (acordate pe site, email, rețele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc site-ul, din rețele sociale precum și prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terți care ne comunică date in vederea livrării produselor către dvs. (de ex.platforme de vânzare online).

Scopurile prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în masura permisă sau impusă de legislația aplicabilă în urmatoarele scopuri:

  1. pentru furnizarea bunurilor și serviciilor oferite de către The Tulip and The Rose Shop, cuprinzând acțiunile specifice acestei activitați inclusiv pentru a permite folosirea cât mai optima a site-ului și în scopul obținerii de informații statistice pentru imbunătățirea serviciilor The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „scopuri legate de furnizarea serviciilor și functionarea site-ului”);
  2. pentru administrarea sigură a sistemului informatic al The Tulip and The Rose Shop și în scopul evitării activităților infracționale (denumite în continuare „scopuri legate de securitate și prevenirea fraudei”);
  3. pentru a permite clienților sa-și creeze un cont pe site-ul nostru, să plaseze comenzi online și să cumpere produse din magazinul online The Tulip and The Rose Shop. Utilizam informațiile pe care ni le furnizați pentru a administra contul creat pe site-ul nostru. Puteți să vă administrați contul, să profitați de oferte speciale, să faceți mai ușor cumpărături și să vă administrați setările personale (denumite în continuare „scopuri legate de supermarket online”);
  4. pentru a permite clienților să ofere sugestii și sesizări cu privire la serviciile oferite de The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare  „scopuri legate de sugestii și sesizări ale clienților”);
  5. pentru a permite furnizorilor să ofere opiniile și comentariile lor in legatura cu activitatea The Tulip and The Rose Shop sau să propună idei de colaborare sau să transmita oferte către The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „scopuri legate de furnizori”);
  6. pentru a permite contactarea și administrarea contractării potențialilor parteneri The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „scopuri legate de parteneri expansiune”).;
  7. pentru a permite realizarea activităților de marketing (denumite în continuare „scopuri legate de marketing”);

Aceste activități pot include:

  1. Utilizarea datelor dumneavoastră personale pentru a va trimite noutați despre produsele și serviciile noastre, atunci când achiziționați un produs din magazinul online sau când configurați un cont de utilizator. Vă puteți dezabona de la aceste comunicări de marketing, oricând, rapid și usor. Trebuie numai să dați click pe link-ul de ˝dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter.
  2. Pe baza informațiilor pe care ni le furnizați vi se pot arăta oferte personalizate pe site (inclusiv pe rețelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteți beneficia direct pe site, oferte ale unor terți sau produse despre care credem că v-ar interesa.
  3. Cand participați la alte activitați promoționale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita să ne comunicați informații relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promoții sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.
  4. Utilizarea numărului dvs. de telefon de către The Tulip and The Rose Shop sau un imputernicit al acesteia, pentru a vă contacta în scopul imbunatațirii serviciilor noastre sau ale subcontractanților / partenerilor noștri (de ex. în cazul unor sondaje cu privire la interacțiunea dvs. cu reprezentanții/imputerniciți The Tulip and The Rose Shop).

Vom utiliza datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastră catre The Tulip and The Rose Shop, in scopurile menționate în această politică de confidențialitate.

Temeiul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal

In general, prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară în vederea desfasurării activității specifice scopurilor prelucrării.

In general, vi se solicită să furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal in mod obligatoriu, cu excepția situațiilor limitate în care vă comunicăm că anumite informații sunt facultative. Dacă nu ne oferiți respectivele date cerute a fi furnizate în mod obligatoriu, procesul poate fi întarziat sau chiar imposibil.

Pentru a putea prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, The Tulip and The Rose Shop se bazează pe diferite temeiuri juridice, după cum urmează:

  1. Consimțământ: Ne putem baza pe acordul dumneavoastră de a va utiliza informațiile personale în anumite scopuri directe de marketing, consimțământul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabilă. Va puteți retrage consimțământul în orice moment, contactându-ne la adresele de la sfarșitul acestei politici de confidențialitate.
  2. Executarea unui contract sau în vederea încheierii unui contract: Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare încheierii contractului dintre dumneavoastră si The Tulip and The Rose Shop (de ex., în cazul partenerilor de expansiune fiind vorba de contractul de colaborare, in cazul clienților fiind vorba de contractul de vânzare – cumparare, în cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare). De exemplu, daca utilizați serviciile noastre pentru a face o comanda online, va vom utiliza datele cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligația de a finaliza si a administra acea comanda în conformitate cu contractul pe care îl avem cu dumneavoastră. De asemenea, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi necesară pentru a face demersuri înainte de încheierea unui posibil contract, în condițiile în care sunteți un potențial partener și doriti să ne contactați în vederea unei eventuale colaborări comerciale;
  3. Interese legitime: putem folosi informațiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun conținut adecvat al site-ului, e-mailuri si newsletter-uri, pentru a ne imbunatăți și promova produsele și serviciile, precum și conținutul pe site-ul nostru și în scopuri legale, administrative și de detectare a fraudei.

Transferuri de date, destinatari și temeiul legal al acestor transferuri

Destinatari

Terți: The Tulip and The Rose Shop va putea transfera datele unor agenții guvernamentale și de reglementare, instanțe și alte autorități guvernamentale, conform prevederilor legislației aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultanților externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocați, contabili, auditori etc.) în baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

Prestatori de servicii: în cadrul operațiunilor sale comerciale normale, The Tulip and The Rose Shop încheie contracte cu prestatori de servicii, în vederea desfasurării anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau IT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii pentru The Tulip and The Rose Shop pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: procesarea plaților (de ex. bănci, procesatori de plăți etc.), livrarea produselor (de ex. transportatori/curieri), organizarea campaniilor si desemnarea caștigătorilor (de ex. agenții de marketing și publicitate), acordarea de premii (ex. agenții de turism). Prestatorii terți de servicii au semnat clauze de confidențialitate si nu li se permite sa utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal in alte scopuri decât cele menționate în prezenta politică de confidențialitate.

Perioade de retenție

Datele cu caracter personal prelucrate în scopurile menționate în prezenta vor fi pastrate doar cât este necesar, pe durata existenței contului dumneavoastră și ulterior, în timpul unei perioade de tranziție (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioadă mai îndelungata în care The Tulip and The Rose Shop are obligația legală de a arhiva datele cu caracter personal.

Dacă se inițiaza o acțiune judiciara, datele cu caracter personal pot fi păstrate până la finalul acestei acțiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi șterse sau arhivate, conform prevederilor legislației aplicabile.

În principiu, vă vom pastra datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislația aplicabilă. Ulterior, vom elimina/sterge datele dumneavoastră cu caracter personal din sistemele și evidențele noastre și/sau vom lua măsuri pentru a le anonimiza, astfel încât sa nu mai puteți fi identificat în baza acestora. În toate cazurile, datele cu caracter personal din contractele, comunicările și alte documente identificate pot fi supuse unor cerințe legale de păstrare, care necesită, în principiu, păstrarea de până la 10 ani. Orice alte date cu caracter personal vor fi șterse, în principiu, în 6 luni de la ștergerea contului dumneavoastră de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul site-ului, cu excepția datelor referitoare la comandă, care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzacției sau, după caz, pentru o perioadă necesară pentru îndeplinirea unor obligații legale (inclusiv dacă suntem obligați astfel printr-o hotărâre judecatorească) sau dacă este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

Proceduri de securitate

În conformitate cu legislația europeană pentru protecția datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvată a datelor cu caracter personal.

Utilizam sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restrictionări tehnice şi fizice ale accesării şi folosirii datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale în timp ce lucreaza.

Drepturile dumneavoastră

Dacă v-ati declarat consimțământul cu privire la anumite activități de prelucrare, puteți retrage acest consimțământ în orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrării anterior retragerii consimțământului.

În baza condițiilor prevăzute de legislația aplicabilă (GDPR), aveți urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces: Aveți dreptul de a vi se comunica, la cerere, dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate, și dacă da, aveți dreptul de a solicita accesarea acestora. informațiile includ, printre altele, scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal afectate și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate datele dumneavoastră cu caracter personal.
    Aveți dreptul de a obține o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, vă putem percepe o taxa rezonabila, în baza costurilor administrative.
  2. Dreptul la rectificare: Aveți dreptul de a obține din partea noastra rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte. în funcție de scopurile prelucrarii, aveti dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declarații suplimentare.
  3. Dreptul la ștergere: Aveți dreptul de a ne solicita să vă ștergem datele cu caracter personal.
  4. Dreptul la restricționare: Aveți dreptul de a solicita restrictionarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. În acest caz, datele respective vor fi marcate și pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul de a primi datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, în format structurat, comun și care poate fi citit de aparate și aveți dreptul de a transmite aceste date unei alte entitați fără obiecții din partea noastră.
  6. Dreptul de a obiecta:
    Aveți dreptul de a obiecta, pe motive legate de situația dumneavoastră, în orice moment, față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi, și ni se poate solicita să nu vă mai prelucrăm datele cu caracter personal. Dacă aveți dreptul la obiecție și vi-l exercitați, nu vom mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat în special dacă prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesara pentru formalitațile aferente încheierii unui contract sau pentru îndeplinirea unui contract deja încheiat.

Drepturile menționate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri în forma scrisă, datată şi semnată, înaintată către The Tulip and The Rose Shop în cerere, puteți arăta dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure ca predarea vi se va face numai personal. Vă rugam să țineți cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea, pentru a ne asigura că solicitarea provine chiar din partea dvs.

The Tulip and The Rose Shop va comunica informațiile solicitate, în termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitării exprimate de dumneavoastră privind modul de comunicare.

Vă rugam să luați în considerare faptul că drepturile de mai sus pot fi limitate în baza legislației naționale aplicabile privind protecția datelor. The Tulip and The Rose Shop, în calitate de operator de date, rămâne punctul de contact central în vederea exercitarii acestor drepturi.

De asemenea, aveți dreptul de a formula o plângere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Vă rugăm să adresati orice intrebări către The Tulip and The Rose Shop la adresa de email contact@thetulipandtheroseshop.ro  în atenția responsabilului cu protecția datelor.

Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile prelucrării menționate mai jos, prelucrăm datele cu caracter personal ale dumneavoastră furnizate in cadrul site-ului nostru – denumite în continuare „date cu caracter personal”, după cum urmează:

  • Nume, prenume, data nașterii, numărul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar, (denumite în continuare „date personale”);
  • Numărul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plată, detalii tranzacții (denumite în continuare „date referitoare la comandă”);
  • Conținutul comentariului transmis și subiectul acestuia, conținutul documentelor atașate si transmise către The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „date de comunicare”);
  • Informații privind utilizarea contului de utilizator si a site-ului de catre dumneavoastră, cum ar fi data și ora la care ați accesat  webite-ul, inclusiv adresa IP publică, device ID public și date similare despre dumneavoastră (denumite în continuare „date de monitorizare”).

The Tulip and The Rose Shop vă colectează datele cu caracter personal în următoarele modalitați: direct de la dumneavoastră (acordate pe site, email, rețele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc site-ul, din rețele sociale precum și prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terți care ne comunică date in vederea livrării produselor către dvs. (de ex.platforme de vânzare online).

Scopurile prelucrării

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în masura permisă sau impusă de legislația aplicabilă în urmatoarele scopuri:

  1. pentru furnizarea bunurilor și serviciilor oferite de către The Tulip and The Rose Shop, cuprinzând acțiunile specifice acestei activitați inclusiv pentru a permite folosirea cât mai optima a site-ului și în scopul obținerii de informații statistice pentru imbunătățirea serviciilor The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „scopuri legate de furnizarea serviciilor și functionarea site-ului”);
  2. pentru administrarea sigură a sistemului informatic al The Tulip and The Rose Shop și în scopul evitării activităților infracționale (denumite în continuare „scopuri legate de securitate și prevenirea fraudei”);
  3. pentru a permite clienților sa-și creeze un cont pe site-ul nostru, să plaseze comenzi online și să cumpere produse din magazinul online The Tulip and The Rose Shop. Utilizam informațiile pe care ni le furnizați pentru a administra contul creat pe site-ul nostru. Puteți să vă administrați contul, să profitați de oferte speciale, să faceți mai ușor cumpărături și să vă administrați setările personale (denumite în continuare „scopuri legate de supermarket online”);
  4. pentru a permite clienților să ofere sugestii și sesizări cu privire la serviciile oferite de The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare  „scopuri legate de sugestii și sesizări ale clienților”);
  5. pentru a permite furnizorilor să ofere opiniile și comentariile lor in legatura cu activitatea The Tulip and The Rose Shop sau să propună idei de colaborare sau să transmita oferte către The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „scopuri legate de furnizori”);
  6. pentru a permite contactarea și administrarea contractării potențialilor parteneri The Tulip and The Rose Shop (denumite în continuare „scopuri legate de parteneri expansiune”).;
  7. pentru a permite realizarea activităților de marketing (denumite în continuare „scopuri legate de marketing”);

Aceste activități pot include:

  1. Utilizarea datelor dumneavoastră personale pentru a va trimite noutați despre produsele și serviciile noastre, atunci când achiziționați un produs din magazinul online sau când configurați un cont de utilizator. Vă puteți dezabona de la aceste comunicări de marketing, oricând, rapid și usor. Trebuie numai să dați click pe link-ul de ˝dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter.
  2. Pe baza informațiilor pe care ni le furnizați vi se pot arăta oferte personalizate pe site (inclusiv pe rețelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteți beneficia direct pe site, oferte ale unor terți sau produse despre care credem că v-ar interesa.
  3. Cand participați la alte activitați promoționale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita să ne comunicați informații relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promoții sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.
  4. Utilizarea numărului dvs. de telefon de către The Tulip and The Rose Shop sau un imputernicit al acesteia, pentru a vă contacta în scopul imbunatațirii serviciilor noastre sau ale subcontractanților / partenerilor noștri (de ex. în cazul unor sondaje cu privire la interacțiunea dvs. cu reprezentanții/imputerniciți The Tulip and The Rose Shop).

Vom utiliza datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastră catre The Tulip and The Rose Shop, in scopurile menționate în această politică de confidențialitate.

Temeiul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal

In general, prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară în vederea desfasurării activității specifice scopurilor prelucrării.

In general, vi se solicită să furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal in mod obligatoriu, cu excepția situațiilor limitate în care vă comunicăm că anumite informații sunt facultative. Dacă nu ne oferiți respectivele date cerute a fi furnizate în mod obligatoriu, procesul poate fi întarziat sau chiar imposibil.

Pentru a putea prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, The Tulip and The Rose Shop se bazează pe diferite temeiuri juridice, după cum urmează:

  1. Consimțământ: Ne putem baza pe acordul dumneavoastră de a va utiliza informațiile personale în anumite scopuri directe de marketing, consimțământul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabilă. Va puteți retrage consimțământul în orice moment, contactându-ne la adresele de la sfarșitul acestei politici de confidențialitate.
  2. Executarea unui contract sau în vederea încheierii unui contract: Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare încheierii contractului dintre dumneavoastră si The Tulip and The Rose Shop (de ex., în cazul partenerilor de expansiune fiind vorba de contractul de colaborare, in cazul clienților fiind vorba de contractul de vânzare – cumparare, în cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare). De exemplu, daca utilizați serviciile noastre pentru a face o comanda online, va vom utiliza datele cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligația de a finaliza si a administra acea comanda în conformitate cu contractul pe care îl avem cu dumneavoastră. De asemenea, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi necesară pentru a face demersuri înainte de încheierea unui posibil contract, în condițiile în care sunteți un potențial partener și doriti să ne contactați în vederea unei eventuale colaborări comerciale;
  3. Interese legitime: putem folosi informațiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun conținut adecvat al site-ului, e-mailuri si newsletter-uri, pentru a ne imbunatăți și promova produsele și serviciile, precum și conținutul pe site-ul nostru și în scopuri legale, administrative și de detectare a fraudei.

Transferuri de date, destinatari și temeiul legal al acestor transferuri

Destinatari

Terți: The Tulip and The Rose Shop va putea transfera datele unor agenții guvernamentale și de reglementare, instanțe și alte autorități guvernamentale, conform prevederilor legislației aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultanților externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocați, contabili, auditori etc.) în baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

Prestatori de servicii: în cadrul operațiunilor sale comerciale normale, The Tulip and The Rose Shop încheie contracte cu prestatori de servicii, în vederea desfasurării anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau IT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii pentru The Tulip and The Rose Shop pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: procesarea plaților (de ex. bănci, procesatori de plăți etc.), livrarea produselor (de ex. transportatori/curieri), organizarea campaniilor si desemnarea caștigătorilor (de ex. agenții de marketing și publicitate), acordarea de premii (ex. agenții de turism). Prestatorii terți de servicii au semnat clauze de confidențialitate si nu li se permite sa utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal in alte scopuri decât cele menționate în prezenta politică de confidențialitate.

Perioade de retenție

Datele cu caracter personal prelucrate în scopurile menționate în prezenta vor fi pastrate doar cât este necesar, pe durata existenței contului dumneavoastră și ulterior, în timpul unei perioade de tranziție (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioadă mai îndelungata în care The Tulip and The Rose Shop are obligația legală de a arhiva datele cu caracter personal.

Dacă se inițiaza o acțiune judiciara, datele cu caracter personal pot fi păstrate până la finalul acestei acțiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi șterse sau arhivate, conform prevederilor legislației aplicabile.

În principiu, vă vom pastra datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislația aplicabilă. Ulterior, vom elimina/sterge datele dumneavoastră cu caracter personal din sistemele și evidențele noastre și/sau vom lua măsuri pentru a le anonimiza, astfel încât sa nu mai puteți fi identificat în baza acestora. În toate cazurile, datele cu caracter personal din contractele, comunicările și alte documente identificate pot fi supuse unor cerințe legale de păstrare, care necesită, în principiu, păstrarea de până la 10 ani. Orice alte date cu caracter personal vor fi șterse, în principiu, în 6 luni de la ștergerea contului dumneavoastră de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul site-ului, cu excepția datelor referitoare la comandă, care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzacției sau, după caz, pentru o perioadă necesară pentru îndeplinirea unor obligații legale (inclusiv dacă suntem obligați astfel printr-o hotărâre judecatorească) sau dacă este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

Proceduri de securitate

În conformitate cu legislația europeană pentru protecția datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvată a datelor cu caracter personal.

Utilizam sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restrictionări tehnice şi fizice ale accesării şi folosirii datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale în timp ce lucreaza.

Drepturile dumneavoastră

Dacă v-ati declarat consimțământul cu privire la anumite activități de prelucrare, puteți retrage acest consimțământ în orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea prelucrării anterior retragerii consimțământului.

În baza condițiilor prevăzute de legislația aplicabilă (GDPR), aveți urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces: Aveți dreptul de a vi se comunica, la cerere, dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate, și dacă da, aveți dreptul de a solicita accesarea acestora. informațiile includ, printre altele, scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal afectate și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate datele dumneavoastră cu caracter personal.
    Aveți dreptul de a obține o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, vă putem percepe o taxa rezonabila, în baza costurilor administrative.
  2. Dreptul la rectificare: Aveți dreptul de a obține din partea noastra rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte. în funcție de scopurile prelucrarii, aveti dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declarații suplimentare.
  3. Dreptul la ștergere: Aveți dreptul de a ne solicita să vă ștergem datele cu caracter personal.
  4. Dreptul la restricționare: Aveți dreptul de a solicita restrictionarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal. În acest caz, datele respective vor fi marcate și pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul de a primi datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat, în format structurat, comun și care poate fi citit de aparate și aveți dreptul de a transmite aceste date unei alte entitați fără obiecții din partea noastră.
  6. Dreptul de a obiecta:
    Aveți dreptul de a obiecta, pe motive legate de situația dumneavoastră, în orice moment, față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi, și ni se poate solicita să nu vă mai prelucrăm datele cu caracter personal. Dacă aveți dreptul la obiecție și vi-l exercitați, nu vom mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat în special dacă prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesara pentru formalitațile aferente încheierii unui contract sau pentru îndeplinirea unui contract deja încheiat.

Drepturile menționate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri în forma scrisă, datată şi semnată, înaintată către The Tulip and The Rose Shop în cerere, puteți arăta dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure ca predarea vi se va face numai personal. Vă rugam să țineți cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea, pentru a ne asigura că solicitarea provine chiar din partea dvs.

The Tulip and The Rose Shop va comunica informațiile solicitate, în termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitării exprimate de dumneavoastră privind modul de comunicare.

Vă rugam să luați în considerare faptul că drepturile de mai sus pot fi limitate în baza legislației naționale aplicabile privind protecția datelor. The Tulip and The Rose Shop, în calitate de operator de date, rămâne punctul de contact central în vederea exercitarii acestor drepturi.

De asemenea, aveți dreptul de a formula o plângere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Vă rugăm să adresati orice intrebări către The Tulip and The Rose Shop la adresa de email contact@thetulipandtheroseshop.ro  în atenția responsabilului cu protecția datelor.